google-site-verification=H66guQsfF-DuU1IdO9FkCT-GXVvuqjYih2q_NHuFz0A

Jogi nyilatkozat

Latifundium 2003 Szolgáltató Betéti Társaság (továbbiakban Tulajdonos a www.ertekbecslek.hu domain alatt található weboldalén és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Tulajdonos a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag tájékoztatást célját szolgálják.

A Tulajdonos honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó / ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

A Tulajdonos kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Tulajdonos honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, további felhasználást és hasznosítást a Tulajdonos kizárólagos jelleggel fenntartja, a Tulajdonoson kívül eső személyek kizárólag a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.

Latifundium 2003 Szolgáltató Betéti Társaság

Kapcsolat